< Opgeleverd

CPO Soesterhof

Op de Wagenwerkplaats in Amersfoort, tussen het Soesterkwartier en het spoor ontwikkelt CPO vereniging Soesterhof een nieuwe buurt met 42 woningen.

Het betreft 30 koopwoningen en in samenwerking met woningcorporatie Omnia worden 12 sociale huurwoningen gerealiseerd. De woningen zijn zeer energiezuinig en worden zoveel mogelijk met milieuvriendelijke materialen gebouwd.

Ook sociale duurzaamheid is belangrijk, naast de kleine privé tuinen wordt een collectieve tuin met gemeenschappelijke ruimte aangelegd om het onderlinge contact te bevorderen. Het totale perceel is een hectare groot.

Architect: Archi3o

 

Procesbegeleiding: BuildingCommunity

 

Meer informatie: www.soesterhof.nl

 

 

Bekijk andere projecten

STADSWEIDE
Nieuwbouw van elf woningen op het voormalige Formidoterrein aan de Dorpsstraat in Bunschoten. Zeven vrijstaande woningen en vier hofwoningen. De vier woningen op het binnenterrein zijn zowel geschikt voor starters als voor senioren. Afhankelijk van de wensen van de koper ...
 
ZOZIJN GROEIT
Stichting Zozijn heeft opdracht gegeven voor de uitbreiding van twee zorggebouwen 2012
 
SODAE HOUSE
Niewbouw woning 2009 In a nature area between Amsterdam, Amstelveen and Ouderkerk aan de Amstel, lies the Kostverlorenkade 1; an island measuring 1200m2.
 
 
 

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media