< Opgeleverd

CPO Soesterhof

Op de Wagenwerkplaats in Amersfoort, tussen het Soesterkwartier en het spoor ontwikkelt CPO vereniging Soesterhof een nieuwe buurt met 42 woningen.

Het betreft 30 koopwoningen en in samenwerking met woningcorporatie Omnia worden 12 sociale huurwoningen gerealiseerd. De woningen zijn zeer energiezuinig en worden zoveel mogelijk met milieuvriendelijke materialen gebouwd.

Ook sociale duurzaamheid is belangrijk, naast de kleine privé tuinen wordt een collectieve tuin met gemeenschappelijke ruimte aangelegd om het onderlinge contact te bevorderen. Het totale perceel is een hectare groot.

Architect: Archi3o

 

Procesbegeleiding: BuildingCommunity

 

Meer informatie: www.soesterhof.nl

 

 

Bekijk andere projecten

RONDEEL IN HOUTEN
Nieuwbouw van een bedrijfsverzamelgebouw 1999
 
BOS UYTERLINDE / BETHANIĆ«
In het hart van Nederland ligt Bos Uyterlinde, een historisch en heuvelachtig bos waar de ecologische hoofdsctructuur van de Utrechtse Heuvelrug aan uw achtertuin kan grenzen! Het project in Bos Uyterlinde bestaat uit drie verschillende onderdelen met uiteenlopende ...
 
SOEVERIJN
Op een bijzondere plek in Vleuten heeft Van Bekkum 38 luxe en bijzondere appartementen gebouwd. Een ensemble van twee gebouwen met een mooi aangelegde collectieve tuin die zorgvuldig is ingepast in de oude kloostertuin. De appartementen zijn verdeeld over een aantal types van ...
 
 
 

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media