< Opgeleverd

't Loof

Op de locatie van voormalig tuincentrum De Schouw aan de Odijkseweg in Houten heeft Van Bekkum tien halfvrijstaande villa's gebouwd. Ruime, uiterst duurzame huizen met hoge, dorpse puntdaken en een dynamisch gevelbeeld. De duurzame villa's zijn uitgerust met innovatieve installaties. Zo wordt gebruikgemaakt van warmte-koudeopslag voor verwarming en koeling van het huis en van elektrische installaties (geen gas). Optimale isolatie en driedubbel glas zorgen voor een zeer lage energiebehoefte. De nog benodigde energie wordt duurzaam opgewekt met zonnepanelen die geïntegreerd zijn in het dak. Regenwater wordt in infiltratiekratten opgevangen en gebruikt voor de eigen tuin.

Opdrachtgever: CZP Investments

 

Architect: BIAS Architecten

 

Bekijk andere projecten

WONING BOSCH EN DUIN
Midden in de bossen van Bosch en Duin wordt een fantastische woning gerealiseerd 2014
 
KOMHOEKLAAN
De ontwikkeling van vier woningen aan de Komhoeklaan in Hoogland. Hier is ruimte voor het bouwen van vier woningen. Door de ruime opzet is het hier goed mogelijk om gelijkvloers te wonen. Dus wonen en slapen op de begane grond. Maar ook werken aan huis, een eigen atelier of ...
 
NIEUW BEEKENSTEIN
Renovatie van een schoolgebouw tot 24 appartementen 2001
 
 
 

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media