< Opgeleverd

Omega Ondernemerscentrum

Nieuwbouw kantoorgebouw met meerdere kleinschalige kantoorappartementen. Het Omega Ondernemerscentrum is een flexibel kantoorcomplex dat is gelegen tussen Amersfoort en Nijkerk. Het complex is zo gelegen dat het prominent zichtbaar is bij het aanrijden vanuit zowel Amersfoort als Nijkerk. Tevens is de bereikbaarheid geoptimaliseerd door de nieuwe op- en afritten Nijkerk zuid/ Vathorst op de rijksweg A28.


Smart Creations heeft haar intrek genomen in het nieuwe Omega Ondernemerscentrum aan de Ds. Kuijpersstraat 16 in Nijkerk. Over Smart Creations en de oprichters van dit bedrijf heeft op 6 juni een artikel in de De Stad Nijkerk gestaan. Het hele artikel is als pdf-bestand te downloaden.

Het complex, bestaande uit vier bouwlagen, heeft een totaal oppervlak van 3.650 m2 bvo. Uniek is dat de samenstelling van de kantoorunits door de koper zelf wordt bepaald. Dit zorgt voor een kantoorruimte die volledig op maat is voor uw bedrijf. Indien wordt gekozen voor een eigen samenstelling met meerdere units dan bedraagt de totale kantooroppervlakte een veelvoud van de basismaat van 60 m2.

 

Bij elke unit van 60m2 heeft men de beschikking over een eigen parkeerplaats. Tevens is er rondom het complex parkeergelegenheid voor bezoekers. Milieubewuste en energiebesparende voorzieningen maken het Omega Ondernemerscentrum ook fiscaal aantrekkelijk. Elk kantoorappartement wordt verwarmd en gekoeld door middel van vloerverwarming, respectievelijk vloerkoeling. Hierin is voorzien door toepassing van een systeem met warmte- en koudeopslag in de bodem. Daarnaast biedt het gebouw een centraal luchtbehandelingssysteem met warmteterugwinning, een energiezuinig verlichtingssysteem met daglichtsensoren en waterbesparende voorzieningen.

 

Bekijk de site

 

Opdrachtgever:       

Bunnik Projekten
Groene Dijk 4, 3401 NJ  IJsselstein
Tel. 030 - 686 99 99; fax 030 - 686 99 97
E-mail: info@bunnik-projekten.nl
Website: www.bunnik-projekten.nl

 

van bekkum | projecten bv
Heideweg 2, 3829 MN  Hooglanderveen
Tel. 033 - 25 42 140; fax 033 - 25 42 150
E-mail: info@vanbekkum.nl

 

Architect: Cita Architecten, Utrecht

Realisatie: Bunnik Bouw, IJsselstein

Makelaar: Brandt Bedrijfsmakelaars
Selhorstweg 103, 3841 GE  Harderwijk
Telefoon: 0341 - 414 353
Fax: 0341 - 426 208
E-mail: info@brandtbedrijfshuisvesting.nl
Website: www.brandtmakelaars.nl

 

MVGM Bedrijfshuisvesting

Stationsplein 121, 3818 LE  Amersfoort

Telefoon: 033 - 464 08 88

E-mail: bedrijfshuisvesting.amersfoort@mvgm.nl

Website: www.mvgmbedrijfshuisvesting.nl

 

Bekijk andere projecten

'T LOOF
Op de locatie van voormalig tuincentrum De Schouw aan de Odijkseweg in Houten heeft Van Bekkum tien halfvrijstaande villa's gebouwd. Ruime, uiterst duurzame huizen met hoge, dorpse puntdaken en een dynamisch gevelbeeld. De duurzame villa's zijn uitgerust met innovatieve ...
 
ROOSENBURG
Uitbreiding van een bestaand gebouw aan de Dolderseweg in Den Dolder 2010
 
SLUIS ZUID
Nieuwbouw van een particuliere woning met bijgebouw 2009
 
 
 

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media