< Opgeleverd

't Loof

Op de locatie van voormalig tuincentrum De Schouw aan de Odijkseweg in Houten heeft Van Bekkum tien halfvrijstaande villa's gebouwd. Ruime, uiterst duurzame huizen met hoge, dorpse puntdaken en een dynamisch gevelbeeld. De duurzame villa's zijn uitgerust met innovatieve installaties. Zo wordt gebruikgemaakt van warmte-koudeopslag voor verwarming en koeling van het huis en van elektrische installaties (geen gas). Optimale isolatie en driedubbel glas zorgen voor een zeer lage energiebehoefte. De nog benodigde energie wordt duurzaam opgewekt met zonnepanelen die geïntegreerd zijn in het dak. Regenwater wordt in infiltratiekratten opgevangen en gebruikt voor de eigen tuin.

Opdrachtgever: CZP Investments

 

Architect: BIAS Architecten

 

Bekijk andere projecten

SCHOOL DE BRUG
Nieuwbouw van een school voor speciaal basisonderwijs 2008
 
PAULUSSCHOOL
Nieuwbouw van een basisschool, een kinderdagverblijf en een gymzaal 2004
 
HET GEHEUGEN
Bouw van betonnen terrassen op heipalen met waterdichte aansluiting op de woningen 2013
 
 
 

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media