< Opgeleverd

WEST.

Van Bekkum Projecten ontwikkelt op een prachtige locatie in de Laakse Tuinen 9 luxe appartementen, een uniek penthouse, 3 vrijstaande woningen en vier 2-onder-1 kap woningen waarvan twee levensloopbestendig. De grondgebondenwoningen liggen allemaal aan het water en hebben vrij uitzicht over het (nog aan te leggen) Westerpark. Wonen op een van de mooiste plekken in Vathorst!

De woningen zijn inmiddels verkocht. De appartementen zijn gelegen aan de noordzijde van het plan, waar ook de hoofdentree is gepositioneerd. De toegang tot het half verdiepte souterrain bevindt zich aan de oostzijde van het plan. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een berging die kan worden afgesloten.

Verwachte oplevering december 2023.

 

Makelaar: Makelaardij De Parel

 

Architect: OOK Architecten

 

Meer info: www.wonen-in-west.nl

 

Bekijk andere projecten

NOORDWAL/BERGSTRAAT
Aan de Noordwal/Bergstraat in Leerdam heeft Van Bekkum acht eengezinswoningen. Vijf woningen aan de Noordwal en drie woningen aan de Bergstraat.
 
SOCIAAL CULTUREEL CENTRUM HOFSTAD I
Realisatie van een sociaal cultureel centrum, gelegen aan de Zijdemos in Houten.Dit multifunctionele gebouw biedt ruimte aan onder meer cursorische activiteiten en denksport.Daarnaast zijn er twee peuterspeelzalen met buitenspeelplaats, een ontmoetingsplaats en enkele kleine ...
 
AUGUST & ALLY
Blok 2 op het August Allebéplein maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het winkelcentrum August Allebéplein. Het winkelcentrum is het hart van de wijk Overtoomse Veld. Op deze stedelijke maar intieme locatie worden 20 midden-huur appartementen en een ...
 
 
 

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media