< Opgeleverd

WEST.

Van Bekkum Projecten ontwikkelt op een prachtige locatie in de Laakse Tuinen 9 luxe appartementen, een uniek penthouse, 3 vrijstaande woningen en vier 2-onder-1 kap woningen waarvan twee levensloopbestendig. De grondgebondenwoningen liggen allemaal aan het water en hebben vrij uitzicht over het (nog aan te leggen) Westerpark. Wonen op een van de mooiste plekken in Vathorst!

De woningen zijn inmiddels verkocht. De appartementen zijn gelegen aan de noordzijde van het plan, waar ook de hoofdentree is gepositioneerd. De toegang tot het half verdiepte souterrain bevindt zich aan de oostzijde van het plan. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats en een berging die kan worden afgesloten.

Verwachte oplevering december 2023.

 

Makelaar: Makelaardij De Parel

 

Architect: OOK Architecten

 

Meer info: www.wonen-in-west.nl

 

Bekijk andere projecten

OUDE RIJKSSTRAATWEG
Nieuwbouw van een vrijstaande villa aan de Oude Rijksstraatweg 14 in Doorn Opgeleverd in 2010
 
CPO AMSTELBEST
Samen met en voor CPO_vereniging Amstelbest heeft Van Bekkum 10 appartementen / loftwoningen en een parkeerkelder gerealiseerd in het Amstelkwartier in Amsterdam. Naar ontwerp van WE architecten kenmerkt het project zich door hoge plafonds, riante vides en grote balkons.
 
KUNSTWERK
Een belangrijk thema van Hoi-berg Hooglanderveen is de 'ontboering' van het gebied en de identiteit van Hooglanderveen. Hoe is het de boeren vergaan die zijn weggetrokken of juist zijn gebleven? En blijft het karakter van Hooglanderveen behouden zoals de ontwikkelaars beweren of ...
 
 
 

Op zoek naar betrokken bouwers?


Of volg ons op social media